focus and fun

Wendbaar en behendig samenwerken

Op 3 juni 2014 organiseerde de Best Practice User Group voor de 17e keer het jaarlijkse BPUG seminar met als thema Planet Agile. In de kern ging het over het verdwijnen van de grens tussen project- en bedrijfsorganisatie. Over teaming en interactie. En natuurlijk over de discussie hoe het Agile gedachtengoed daarin een rol kan spelen. Ik verzorgde namens Ruysdael één van de presentaties.

High Performance Teaming

Hier ervaar je wat er nodig is voor high performance teaming, ofwel wendbaar en behendig samenwerken. Leer-werkbegeleiding toont aan dat professioneel plezier en een ‘triple-focus’ zorgt voor een betere flow van kennis, informatie en activiteiten. Voor uitkomsten die er toe doen. Het gaat niet om doorgeschoten overeenstemming of structuur, maar om authentiek handelen en verschillen benutten.

Triple-focus en professioneel plezier

Na de uitleg helpen we je met concrete oefeningen jouw professioneel plezier te ontdekken en een Triple-focus te houden. Het laatste onderdeel gaat over geleidelijk grenzen verleggen door fit te communiceren, in te leven en samen iets actief mee te maken. Zonder deze diepere samenwerking zullen teams onvoldoende anticiperen op veranderende omstandigheden en vroeg of laat de samenhang met het grotere plaatje verliezen.

Meer informatie

BPUG-seminar 2014-rien van leeuwenbpug-2014

 

Meest gelezen artikelen