Wat inspireert mij?

rien van leeuwen 1000x1000Ik krijg inspiratie door wat ik doe en met wie ik ben. Zoals met mijn levenspartner, onze kinderen, vrienden en mensen met wie ik werk. Ik geniet ervan om samen te zijn, maar krijg ook veel energie door alleen de grootsheid van de natuur te ervaren. In mijn werk streef ik er naar om verschil te maken door authentiek te zijn en anderen te inspireren. Authentiek zijn betekent voor mij: “ verbonden zijn met de oorsprong”. De oorsprong van jezelf (wie je diep van binnen bent) en de oorsprong van de wereld waaraan je een bijdrage levert. Door deze verbondenheid kun je leven en groeien vanuit kracht. Mijn missie is anderen te inspireren en te ondersteunen in het vinden, onderhouden en genereren van authentieke inspiratie in zichzelf en in de wereld waar zij een onderdeel van zijn.

Professioneel

Vanuit Ruysdael begeleid ik de leer- ontwikkel- en groeiprocessen van professionals, teams en organisaties. Ik ben tevens één van de  initiatiefnemers van de a2Results community, een vakgroep voor ‘verbinding met innovatiekracht’. Mijn internationale ervaring als projectleider, manager en ondernemer combineer ik sinds 1994 met een scala van Business NLP opleidingen. Dit vanuit de inspiratie om een bijdrage te leveren aan praktisch leren, authentiek handelen en duurzaam samenwerken. Het geeft me veel energie en voldoening om met mensen te werken. Met humor, warmte en professionaliteit samen op weg of onderweg naar een stip op de horizon. Genieten van wat er is en doen wat er toe doet.

Sinds 1994 is Ruysdael voor mij een inspiratiebron. Een team bevlogen professionals dat op een zakelijke én relationele manier iets neer zet. Sinds de start hebben wij ons gericht op het snijvlak van allerlei verschillende disciplines en invalshoeken. We willen een bijdrage leveren aan duurzame verandering door wisselwerking. Wisselwerking tussen het organiseren van veranderingen en het genereren van de menselijke energie om een duurzame verandering mogelijk te maken. Of het nu gaat om het dagelijkse werk, projecten, programma’s of andere samenwerkingsverbanden.

Binnen Ruysdael werk ik samen met mijn collega’s continue aan de innovatie van onze dienstverlening. Sinds 1995 ontwikkelen we onder de noemer van de Ruysdael Stepping Stone Aanpak® onze producten, kennis en ervaring om duurzaam veranderen mogelijk te maken. Sinds 2008 focus ik me in opdrachten en praktijkonderzoek op sociale innovatie. Hierin kan ik mijn ervaring met verandermanagement, cultuurverandering, persoonlijke ontwikkeling, kennisoverdracht en high performance teaming goed combineren. In 2011 ontwikkelde ik de succesfactorscan. In 2013 verscheen hierover een boek waarin de ervaringen van de trainingen, workshops en leer-werkbegeleidingen verwerkt zijn. In 2016 brachten mijn collega’s en ik een app op de markt voor het versnellen van samenwerkingsprocessen, die ondertussen door duizenden professionals en honderden teams is toegepast. Sinds 2017 is innovatie gericht op bredere thema’s zoals portfoliomanagement, transities en circulaire economie.

Meer informatie