Wat inspireert mij?

Rien met hondIk krijg inspiratie door wat ik doe en met wie ik ben. Zoals met mijn levenspartner, onze kinderen, vrienden en mensen met wie ik werk. Ik geniet ervan om samen te zijn, maar krijg ook veel energie door alleen de grootsheid van de natuur te ervaren. In mijn werk streef ik er naar om verschil te maken door authentiek te zijn en anderen te inspireren. Authentiek zijn betekent voor mij: “ verbonden zijn met de oorsprong”. De oorsprong van jezelf (wie je diep van binnen bent) en de oorsprong van de wereld waaraan je een bijdrage levert. Door deze verbondenheid kun je leven en groeien vanuit kracht. Mijn missie is anderen te inspireren en te ondersteunen in het vinden, onderhouden en genereren van authentieke inspiratie in zichzelf en in de wereld waar zij een onderdeel van zijn. Deze site neemt natuurlijk nooit de plaats in van authentiek contact, dus neem contact op met me als je verbinding zoekt.

Professioneel

 

rien van leeuwen 1000x1000Vanuit Ruysdael begeleid ik als veranderinspirator, trainer en innovatiecoach de leer- ontwikkel- en groeiprocessen van professionals, teams en organisaties. Ik ben tevens één van de  initiatiefnemers van de a2Results community, een vakgroep voor ‘verbinding met innovatiekracht’. Mijn internationale ervaring als projectleider, manager en ondernemer combineer ik sinds 1994 met een scala van Business NLP opleidingen. Dit vanuit de inspiratie om een bijdrage te leveren aan praktisch leren, authentiek handelen en duurzaam samenwerken. Het geeft me veel energie en voldoening om met mensen te werken. Met humor, warmte en professionaliteit samen op weg of onderweg naar een stip op de horizon. Genieten van wat er is en doen wat er toe doet.
LinkedIn-profiel LinkedIn Profiel weergeven

 

Energie door wisselwerkingSinds 1994 is Ruysdael voor mij een inspiratiebron. Een team bevlogen professionals dat op een zakelijke én relationele manier iets neer zet. Sinds de start hebben wij ons gericht op het snijvlak van allerlei verschillende disciplines en invalshoeken. We willen een bijdrage leveren aan duurzame verandering door wisselwerking. Wisselwerking tussen het organiseren van veranderingen en het genereren van de menselijke energie om een duurzame verandering mogelijk te maken. Of het nu gaat om het dagelijkse werk, projecten, programma’s of andere samenwerkingsverbanden.

Binnen Ruysdael werk ik samen met mijn collega’s continue aan de innovatie van onze dienstverlening. Sinds 1995 ontwikkelen we onder de noemer van de Ruysdael Stepping Stone Aanpak® onze producten, kennis en ervaring om duurzaam veranderen mogelijk te maken. De laatste jaren focus ik me op sociale innovatie. Hierin kan ik mijn ervaring met verandermanagement, cultuurverandering, persoonlijke ontwikkeling, kennisoverdracht en high performance teaming goed combineren. In 2011 ontwikkelde ik Praktisch Projectmanagement met Business NLP. In 2013 verscheen hierover een boek waarin de ervaringen van de trainingen, workshops en leer-werkbegeleidingen verwerkt zijn.

 

Publicaties

Inspiratiepodium 2011  downloaden

Inspiratiepodium 2012 downloaden

Authentieke Inspiratie bestellen.

Energie door wisselwerking bestellen.

Duurzaam veranderen in projecten downloaden

 

Werken bij Ruysdael
Wil je meer weten over Ruysdael? Ga dan naar ruysdael.nl