Training Praktisch Projectmanagement met NLP

Energie door Wisselwerking

Waar gaat het over?

In deze training thumb-energie-door-wisselwerkingdraait het om betere sociale interactie, ofwel wisselwerking tussen mensen. Het gaat niet over beheersing of structurering van projecten. We richten ons daarentegen op de context, communicatie en houding die er voor zorgt dat iedereen het projectresultaat wil en kan meemaken. Meemaken is een vorm van sociale innovatie, zeg maar slimmer werken, die vertrekt vanuit praktisch samen beleven en doen.

De training speelt in op actuele trends in het vakgebied en is enkele jaren geleden ontstaan vanuit de weerbarstige praktijk bij overheid en bedrijfsleven.

Een recent onderzoek van onderzoeksbureau Panteia en de Erasmus Universiteit bevestigt dat innovatiesucces voor meer dan 70% te danken is aan sociale innovatie en voor een veel kleiner deel aan technische innovatie.

 Wat leer je?

Logo PMNLPDeze training, voor iedereen die in en om projecten werkt, bestaat uit een tweedaagse basistraining en een tweedaagse verdieping. Je maakt kennis met andere vormen van interactie in vier praktijkgebieden: leren, leiden, samenwerken en veranderen. In elk gebied ervaar je hoe je door authentiek handelen, FITTER communiceren en een collectieve context de kwaliteit van wisselwerking kunt verbeteren.

Stel je eens voor hoe dat voelt als iedereen aan een half woord genoeg heeft en in de flow kan samenwerken! Kijk maar eens naar projecten waar dit ontbreekt. Die kosten meer geld en doorlooptijd. Het effect van de training is dat je meer keuzes hebt als het gaat om gemoedstoestand, werkrelaties, leiderschapsstijl en leerprocessen.

 

Meer informatie

Inschrijven training via Ruysdael

Artikelen

Het verhaal achter de training