Een boek met werkverbeterende impact

Zijn boek geeft energie en heeft een levens- en werkverbeterende impact!

Door Roos de Wit-Goedhart, CEO Studytours                                           

Samenvatting

Het boek Energie door wisselwerking, Praktisch Projectmanagement met NLP inspireert de lezer om zich vanuit vrije wil met elkaar en een ecologisch verantwoord doel te verbinden. Dit zorgt ervoor dat persoonlijke en werkgerelateerde doelen binnen handbereik komen. Het boek zit boordevol handvatten en vragen, waarmee de lezer direct aan de slag kan. Dit helpt bij het reflecteren op de huidige situatie en het verwezenlijken van doelen. Dit boek is interessant voor projectleider, medewerkers  en opdrachtgevers en voor iedereen die zich met duurzame verandering bezig houdt.

De auteur

Rien van Leeuwen heeft 30 jaar ervaring als veranderinspirator, trainer & business coach. Zijn missie is anderen te inspireren en te ondersteunen in het vinden, onderhouden en genereren van authentieke inspiratie in zichzelf en in de wereld waar zij een onderdeel van zijn. Binnen Ruysdael begeleidt hij de leer- ontwikkel- en groeiprocessen van professionals, teams en organisaties.

Impact

De visie die in het boek gehanteerd wordt is dat de kern van duurzaam veranderen ligt in het meemaken vanuit de optiek van het samen maken en meemaken als synoniem voor het samen beleven. Dit is een zeer actueel thema in onze huidige samenleving. Het referentiekader geeft een structuur voor zeven belangrijke thema’s, die samen een bijdrage leveren aan deze visie. De vele handvatten en vragen die hierbij horen maken het praktisch toepasbaar in het werk en priveleven. Het lezen van het boek geeft energie, inspiratie en motivatie om energie te genereren door wisselwerking. Het boek heeft hierdoor een levens- en werkverbeterende impact!

Bestellen

Energie door wisselwerking, Praktisch Projectmanagement Met NLP,  Rien van Leeuwen, Ruysdael, ISBN 978-90-807455-0-6, €25. Te bestellen via bol.com en managementboek.

0
  Andere artikelen
  • No related posts found.